Diensten
 

Interim marketingmanagement

Voor het tijdelijk oplossen van uw capaciteitsproblemen kunt u bij BODB MarketingWorks terecht. Bijvoorbeeld als uw huidige marketingmanager tijdelijk buiten bedrijf is, de geplande campagne toch meer aansturing vergt dan u aanvankelijk voorzien had, of er een marketingvacature is die u (nog) niet permanent kunt of wilt invullen. Bij BODB vindt u de flexibiliteit die u op dat moment nodig hebt.


Marketingprojecten

U kent het wel. Er staat een prachtig marketingproject op stapel, maar u kunt niet genoeg mensen vrijmaken om er de aandacht aan te schenken die het nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Het inschakelen van BODB MarketingWorks zorgt dan voor de onverdeelde aandacht voor uw project. Wij nemen het projectmanagement op ons, spannen ons in voor het halen van uw deadlines en het succesvol afronden van het project.


Marketingadvies

Hoe kan ik mijn marktaandeel vergroten? Hoe zorg ik ervoor dat mijn merk beter bekend wordt? Hoe kan ik de in mijn organisatie aanwezige klantgegevens omzetten in bruikbare data? En hoe kan ik mijn omzet vergroten? Herkenbare vragen waarschijnlijk. Iedereen heeft verstand van marketing. Althans, iedereen heeft er een mening over. Een frisse en creatieve blik van buiten, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van nieuwe proposities of concepten en de besluitvorming hieromtrent kan soms dus goed van pas komen. BODB biedt die blik en adviseert u, van ideevorming tot uitvoering.


Marketingorganisatie

Niet alle organisaties werken even efficiënt als het gaat om marketing. Zijn de taken juist verdeeld? Zijn de marketingprocessen goed beschreven en bij iedereen bekend? En is er winst te behalen door handige formats te maken voor documenten die vaak geschreven worden? In veel gevallen wel. BODB MarketingWorks kan de helpende hand bieden bij het slimmer organiseren van uw marketingactiviteiten.